Accedir a les llistes de naixement

 

   

 

Al final d'aquest text, disposeu d'una taula amb una llista per ajudar-vos a planificar tot el que necessitarà el vostre fill o filla.

Per realitzar la llista cal que vingueu un dia a la botiga amb calma, i així poguem assessorar-vos el millor possible segons les vostres necessitats. Per tal de poder-vos oferir la millor atenció possible us agrairiem que truquessiu per concertar hora abans.

 Us  oferim la possibilitat de fer la  llista per internet  per donar més comoditat tan a vosaltres, com als familiars i amics que us vulguin fer un regal.  Per internet podreu controlar les compres realitzades, podreu observar els desitjos i felicitacions que us poden  deixar els compradors, i se us avisarà de la compra automàticament mitjançant un correu electrònic.
 Amb les  llistes superiors a 1000€ us donarem un  xec regal  d’un 5% de descompte del  còmput total dels productes adquirits,  un cop finalitzada la llista.  (Queden excloses les ofertes. El xec regal no caduca).
Us oferim el  servei de magatzem  on us guardarem els articles el temps que us faci falta.
Els compradors es podran emportar els regals per entregar-los ells personalment, o també podeu venir vosaltres mateixos a recollir-los.

Per qualsevol pregunta no dubteu en trucar-nos al 977 23 88 02 o enviar-nos un correu electrònic a vallesonline@gmail.com.