Volem ajudar-vos a preparar l’arribada del vostre nadó, i per això intentarem aconsellar-vos de la millor manera possible per trobar els productes que millor s’adeqüin a les vostres necessitats. Al final d’aquesta pàgina us adjuntem un esquema amb els productes que podeu necessitar, que us pot ajudar a planificar la vostra llista de naixement.

Per realitzar la llista us proposem 3 opcions diferents:

1. Venir a la botiga a fer la llista presencialment (heu d’avisar abans per demanar hora).
2. Fer la llista per skype. Busquem un dia i una hora que us vagi bé i així tot i la distància, podem oferir una atenció propera, us podem aconsellar millor i resoldre tots els dubtes que tingueu. 

    Fes clic aquí per demanar hora.

3. Omplir el formulari que hi ha al final de la pàgina. Si ja sabeu que és el que voleu, ompliu el formulari amb els productes i us farem arribar l’usuari i contrasenya per accedir a la vostra llista de naixement.

Una vegada feta la llista, rebreu un correu electrònic amb l’usuari i contrasenya per poder accedir a la vostra llista online i així veure des de casa el que teniu, els diners que teniu a compte, i sol·licitar modificacions. També hi podran accedir els vostres familiars i amics per fer-vos un regal o deixar-vos diners a compte.

Per a realitzar la llista cal demanar hora.

AVANTATGES AL REALITZAR LA LLISTA:

- Podreu tenir accés constant a la vostra llista, la podreu gestionar desde casa, i se us notificaran totes les compres amb un correu electrònic.

- No hi ha un import mínim per poder realitzar la llista de naixement.

- Si cal, podreu modificar algun producte de la llista excepte aquells que són un encàrrec per vosaltres. Us direm quins són aquests productes una vegada l’hàgiu fet i sapiguem quins productes heu escollit.

- En finalitzar la llista us obsequiarem amb un xec regal del 5%* del valor d’aquesta si supera els 1000€.

- Us guardarem els productes al magatzem el temps que necessiteu.

- Us instal·lem la cadira de cotxe.

Per qualsevol pregunta no dubteu en trucar-nos al 977 23 88 02619 690 287 o enviar-nos un correu electrònic a vallesonline@gmail.com.

* no inclosos productes d’oferta o productes amb altres tipus de descompte. El xec regal no caduca