Hi-Liner Britax Römer

200,00 €

Color

Cadira de cotxe Britax Römer HI-LINER

Elevador amb respatller i-Size amb Isofix, apte des dels 100 fins als 150 cm d'alçada (3,5 – 12 anys, aproximadament)


Homologat sota la nova normativa UN R129/03 (i-Size), l'elevador amb respatller Britax Römer HI-LINER és un model pràctic, lleuger i segur per a nens des dels 100 fins als 150 cm d'alçada. Dissenyada i fabricada a Alemanya, aquesta cadira de cotxe s'instal·la de manera ràpida i senzilla gràcies als nous connectors Isofix, encara que per a adaptar-se a més vehicles també pot subjectar-se directament amb el cinturó de tres punts del vehicle. 

Protecció enfront d'impactes laterals

Els elevadors amb respatller de Britax Römer protegeixen el nen de tres formes: la carcassa del dispositiu ofereix protecció des del cap fins als malucs; les guies superiors i inferiors garanteixen que el cinturó de tres punts es col·loqui de manera correcta sobre les espatlles i la pelvis, i el reposacaps embuatatproporciona seguretat i confort per al cap i el coll de l'ocupant. 

Protección lateral en el coche HI-LINER (Discovery Plus)

Reposacaps ergonòmic

El capçal ha estat especialment dissenyat per a oferir una major comoditat als nens i es pot ajustar amb facilitat a l'altura òptima, just per sobre de les espatlles. 

El reposacaps disposa d'unes pràctiques marques en la part posterior que ajuden els pares a ajustar-lo a la posició correcta cada vegada que canvien l'elevador de vehicle o si transporten a diferents nens en la mateixa cadira de cotxe.

Reposacabezas ergonómico HI-LINER - M+O

Respatller basculant

El respatller és basculant per a ajustar-se de manera automàtica a l'angle del seient del vehicle, proporcionant una posició còmoda per al nen.

Instal·lació amb Isofix o cinturó

La instal·lació d'aquesta cadira de cotxe és ràpida i senzilla gràcies als nous connectors Isofix, que es fixen individualment. Aquest nou sistema és especialment pràctic per a aquells vehicles en els quals resulta complicat trobar els ancoratges Isofix.
Un clic audible i un indicador en color verd mostren que el connector Isofix està correctament col·locat.

Conectores Isofix de la silla de coche Britax Römer DISCOVERY PLUS - M+O

La HI-LINER pot instal·lar-se amb Isofix, en combinació amb el cinturó de tres punts, en els seients homologats com a i-Size o en aquells que apareixen en el Fit Finder de Britax Römer.

Per a adaptar-se a més vehicles, també pot instal·lar-se amb cinturó de 3 punts, per al que compta amb homologació universal. No obstant això, es recomana fer una instal·lació de prova en un distribuïdor autoritzat

Desenfundable

És fàcil que la cadira de cotxe s'embruti: pot ser que es vessi alguna beguda o que el nen es maregi. Per a això, hem dissenyat un entapissat que pot extreure's amb facilitat i rentar-se a màquina.

Sostenibilitat ‘Made in Germany’

Britax Römer fabrica la gran majoria de cadires de cotxe a Alemanya. D'aquesta manera, a més de garantir la màxima qualitat de fabricació, s'escurcen les rutes de transport, per la qual cosa es redueix de manera significativa el seu impacte mediambiental. 

Perquè la HI-LINER sigui encara més sostenible, se serveix en un embalatge compacte de cartó reciclat, que és més eficient en el transport. 

Especificacions de la cadira de cotxe

Gràcies als seus 44 cm d'amplada, és possible col·locar tres cadires en els seients posteriors de molts vehicles, especialment si compten amb seients i-Size o Isofix en les tres places.

Dimensions: 63-83 x 44 x 42 cm (altura x amplària x profunditat)
Pes: 5,9 kg
Homologació: UN R129/03 (i-Size)

Medidas silla de coche BRITAX RÖMER Hi-LINER - M+O