Dualfix Pro Römer

460,00 €

Color

Cadira de cotxe giratòria per a bebè Britax Römer DUALFIX PRO

Cadira d'auto i-Size amb gir de 360°, apta des dels 40 fins als 105 cm o 19 kg (naixement - 4 anys, aprox.)

La cadira de cotxe Britax Römer DUALFIX PRO permet viatjar a contramarxa des dels 40 cm fins als 105 cm o 19 kg, és a dir, des del naixement fins als 4 anys, aproximadament. Gràcies a la seva rotació de 360°, opcionalment també pot orientar-se de cara a la marxa des dels 15 mesos i 76 cm d'alçada, a més girar lateralment cap a la porta oberta del cotxe per a poder col·locar i cordar al nen amb major comoditat. Inclou un complet reductor per a nounats, sistema d'absorció d'impactes laterals SICT inside, reclinació en sis posicions i connectors Isofix independents. 

Gir de 360°

Té una rotació de 360° per a orientar-se d'esquena o de cara a la marxa, sense necessitat d'haver de tornar a instal·lar la cadira de cotxe. A més, gira 90° cap a tots dos costats per a col·locar i cordar al nen des de la porta oberta del cotxe i es pot girar en qualsevol posició de reclinat.

Silla de coche giratoria Britax Römer DUALFIX PRO - M+O

Reductor per a nounats

La DUALFIX PRO inclou un complet reductor per a nounats, que ha d'utilitzar-se des del naixement fins als 60 cm d'alçada.

Aquest reductor està farciment d'una escuma viscoelàstica en la zona central del cap, que no sols proporciona una major comoditat per al bebè, sinó que també ha estat optimitzada oferir una major seguretat en cas d'impacte. 

Silla de coche para bebé Britax Römer DUALFIX PRO - M+O
A partir dels 61 cm d'alçada, opcionalment pot adquirir-se el Reductor Confort, que cobreix fins a la zona lumbar del nen i ajuda a reduir l'espai existent entre els nens més petits i els laterals de la cadira de cotxe, proporcionant així major comoditat.

Protecció lateral

A més de laterals suaus i embuatats que actuen com a cuirassa protectora, la DUALFIX PRO compta amb sistema d'absorció d'impactes laterals SICT inside, que està integrat en la pròpia estructura de la cadira i que sempre està preparat per a actuar en cas de col·lisió, sense necessitat d'ajustar-ho.

El reposacaps en forma de V manté controlat el moviment del cap en cas de col·lisió lateral, a més d'aportar comoditat. S'ajusta fàcilment i amb una mà, juntament amb l'arnès de 5 punts, per a adaptar-se al creixement del nen.

Silla de coche Britax Römer DUALFIX PRO, con SICT inside y reposacabezas en forma de V - M+O

Arnès de 5 punts

Durant tot el rang d'ús i en totes dues orientacions, el nen se subjecta amb l'arnès de 5 punts, que reparteix les forces de l'impacte en cinc punts: dos en les espatlles, dues en els malucs i un en la sivella de tancament situada entre totes dues cames.

Els suaus coixinets per al pit redueixen el moviment del nen cap endavant en cas d'impacte i proporcionen més comoditat a l'arnès.

Silla de coche Britax Römer DUALFIX PRO, con arnés de 5 puntos - M+O

Reclinació en sis posicions

Per a un major confort, aquesta cadira acte reclina en sis posicions en totes dues orientacions, inclosa una més recolzada i ergonòmica per a nounats.

Escombri antibolcada més curta

La barra antibolcada ajuda a evitar quela cadira de cotxe s'inclina en cas de col·lisió. En la DUALFIX PRO, és més curta que en les versions anteriors i que en models d'altres marques, per la qual cosa ofereix un major espai per a les cames del nen. 

Silla de coche Britax Römer DUALFIX PRO, con barra antivuelco más corta - M+O

Instal·lació més senzilla

La DUALFIX PRO s'instal·la amb Isofix i pota de suport. Per a facilitar la instal·lació, els connectors Isofix són independents, és a dir, es poden enganxar als ancoratges del cotxe un després de l'altre. 

La pota de suport ajustable proporciona una estabilitat addicional i minimitza els moviments d'inclinació de la cadira de cotxe. Un indicador de fàcil lectura mostra quan està fermament col·locada en el sòl del teu vehicle, la qual cosa facilita la seva correcta instal·lació.

Silla de coche Britax Römer DUALFIX PRO, con Isofix independiente y pata de apoyo ajustable - M+O

En tractar-se d'una cadira i-Size, és directament compatible amb els seients de vehicles homologats com a i-Size. En cotxes que no disposin d'aquests seients, cal comprovar la compatibilitat en la llista de vehicles homologats o el Fit Finder de Britax Römer.

Entapissat extraïble

L'entapissat i els coixinets per al pit s'extreuen amb facilitat per a rentar-les a màquina, sense retirar l'arnès.

Especificacions de la cadira de cotxe

Britax Römer DUALFIX PRO, dimensiones - M+O
A contramarxa: 40 cm - 105 cm d'alçada o 19 kg de pes (el que abans succeeixi).
De cara a la marxa: 76 cm d'alçada i 15 mesos d'edat - 105 cm o 19 kg de pes.
Pes: 13,7 kg
Dimensions: 48-60 x 44 x 74 cm (altura x amplària x profunditat)
Homologació: UN R129/03 (i-Size)