Sacaleches Made for me Tomee tipee

239,00 €

Extractor de llet elèctric portàtil de Tommee Tippee Made For Me

L'extractor de llet elèctric portàtil Made for Me de Tommee Tippee està especialment dissenyat per a facilitar la lactància materna. És completament mans lliures, portàtil i discret, pel que podràs extreure la llet mentre segueixes amb la teva rutina diària. Disponible en format individual o doble.

Dissenyat amb llum per a alinear el mugró perquè també puguis usar-lo de manera còmoda, fins i tot estant a les fosques. 

Pots alimentar al teu bebè directament des del tirallets gràcies a que l'envàs recol·lector de llet és compatible amb els taps roscats i tetines Closer to Nature i et permet utilitzar-ho directament com un biberó.

Amb tecnologia ConstantComfort intel·ligent, desenvolupada per a imitar la sensació de lactància del bebè i mantenir l'extractor de llet bé subjecte per a una extracció delicada i eficaç.

Controla el tirallets a distància, personalitza la intensitat i els modes, o comprova visualment la quantitat de llet extreta amb l'app fàcil d'usar des del teu telèfon mòbil o tablet.